Routers kopen

Een router is een apparaat dat u kunt gebruiken voor uw computernetwer en werkt als het ware als een soort van netwerkkruispunt, omdat deze het verkeer tussen 2 of meer netwerken regelt.

 Een router is een verbindingspunt tussen meerdere computers. Zo kunnen meerdere computers gebruik maken van dezelfde programma’s, dezelfde apparaten, dezelfde informatie en dezelfde databases.

 

 Een thuisnetwerk heeft verschillende voordelen, zoals het uitwisselen van gegevens, de mogelijkheid om een printer te delen met andere bewoners en het spelen van games tegen elkaar. Een router moet dan wel worden ingesteld en hierover leest u hier meer. 

 Veel mensen hebben vrijwel de hele dag een computer aanstaan die als webserver dient en dit kost zeer veel energie. Het kan op een veel goedkopere manier die je energie bespaart.

 

 Door een router kan een internetverbinding door meerdere computers, maar ook game consoles gedeeld worden. Een router is er in veel uitvoeringen en zo is deze er ook met ingebouwde switch.

 Een router regelt het verkeer tussen verschillende computers die via een netwerk met elkaar verbonden zijn. Dit kan erg handig zijn voor zaken als het uitwisselen van gegevens onderling,

 

 Wilt u computers met elkaar verbinden, en zo een (thuis-)netwerk creëren, dan is een router noodzakelijk.