Router merken

Door middel van een router kunnen meerdere computers van dezelfde programma’s en informatie gebruik maken. Vooral bedrijven werken veel met routers.

 

 De komst van internet zal de geschiedenis in gaan als de grootste revolutie ooit. Steeds meer mensen en bedrijven maken gebruik van internet en zijn zelf ook nog eens actief op internet.

 Een router werkt als een soort kruispunt voor netwerken, omdat hij het verkeer tussen 2 of meer netwerken organiseert. Een van de merken die deze apparaten maakt, is Motorola.

 Linksys valt onder Cisco en is een aparte afdeling van dat bedrijf. Linksys is een marktleider op het gebied van draadloze netwerken, thuis netwerken en SOHO (Small office home office).

 

 Ieder netwerk wat aangesloten moet worden op het internet, heeft een router nodig om het verkeer tussen het aan te sluiten netwerk en het netwerk dat internet is te regelen. Deze apparaten zijn er van vele merken.

 Een router verbindt meerdere computers met elkaar die gebruik maken van hetzelfde netwerk. Door middel van een netwerk kunnen meerdere computers van dezelfde programma’s of apparaten gebruik maken.

 

 Belkin is wereldwijd bekend op het gebied van connectiviteit en middelen en oplossingen ervoor. Belkin biedt een zeer uitgebreid assortiment aan producten aan, die steeds vernieuwd worden.

 

 Een router verbindt verschillende netwerken met elkaar. Zo kan het internet met een thuisnetwerk verbonden worden.